• slider1
  • slider1

Besvärsfri byggprocess

Vi har en bredd i vårt utbud som är unikt i Småland och som gör att ni som beställare kan känna en trygghet i att anlita oss hela vägen till överlämnandet.
 

Redan från start oftast på tänkt byggplats hjälper vi er tillsammans med vår arkitekt att skapa en såväl funktionell som kostnadseffektiv lösning. Vi bygger bara med utvalda underentreprenörer och oftast på totalentreprenad där en projektledare följer hela processen från första kontakt till överlämnandet av färdig produkt. Det ansvar vi tar för hela byggprocessen borgar för att ni som beställare får en besvärsfri resa genom hela entreprenaden.

 
team 01 image

BOSTADSBYGGNATION

Inga jobb är för små eller för stora.

Vi uppför individuella villor på totalentreprenad i hela Småland där vi har tillgång till både arkitekter och projektledare. I Småland är vi etablerade från Kalmar till Habo med huvudkontor i Stockaryd.

team 01 image

INDUSTRIBYGGNATION

En byggpartner att lita på.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med industrin på höglandet och har sedan tidigt sjuttiotal varit en byggare åt sågverken på Höglandet. Vi utför både nybyggnad av industrilokaler, lager samt löpande underhåll och reparationer.

team 01 image

FÖRSÄKRINGSSKADOR

Vi tar ansvar och har stort förtroende.

Vi är förtroendebyggare åt både Länsförsäkringar och IF. Att vara förtroendebyggare innebär att man ansvarar för försäkringsuppdrag som kommer in via skadejouren. Försäkringsbolaget kontaktar oss och vi utför sedan en skadereglering gemensamt med försäkringsbolaget genom att göra en kalkyl på skadan.